Digital marknadsföring

Med Hallandsposten i ryggen är vi kända för vår spetskompetens inom printannonsering. Vad många inte vet är att vi är minst lika vassa på digital marknadsföring och har tillgång till ett oslagbart nätverk som ger oss en lokal räckvidd på över 90%. Vill du testa? 

Kontakta oss

Displayannonsering

Displayannonsering är den marknadsföring som används när du vill nå ut med ditt budskap på våra digitala plattformar. Fasta budskap, animerade annonser eller filmklipp anpassade efter mobil, desktop eller surfplatta. Vill du nå ut till en lokal räckvidd på över 90% är det displayannonsering med oss du ska satsa på. 

Läs mer

Nativeannonsering

Nativeannonsering är annonser med redaktionellt skrivet innehåll. Dessa annonser smälter in i övrigt innehåll och du bestämmer vad som ska lyftas. Under tiden som annonsen körs får du 100% insikt och får följa upp resultatet.

Läs mer

Rörlig annonsering

Det är ingen tvekan om att den rörliga bilden är det som skapar mest engagemang. I samband med redaktionellt producerade tv-inslag om lokala nyheter har ert företag möjligheten att synas med en kort film. Till skillnad från traditionell tablå-TV får du i dessa annonser tittarens fulla uppmärksamhet under den tid filmen visas.

Läs mer