Sociala medier

Genom annonsering i sociala medier ser vi till att ditt företag når ut med sitt budskap till rätt målgrupp. Allt du behöver göra är att berätta vilken kanal du vill annonsera i och vilken målgrupp du är intresserad av att nå. För att ditt företag ska få bästa möjliga resultat så kommer våra Campaign managers sedan att hjälpa dig att utveckla din plan samt optimera dina kampanjer under resans gång. I baspaketet ingår det två kampanjer, och du kan löpande bygga på med fler kampanjer efter det. Vill du nå ut ännu bredare samt fånga upp besökare som redan visat intresse för din sida? Utöka då din trafikbudget med en boost eller en retargetingkampanj.

Kontakta ossVisa priser

Facebook och Instagram

Se till att synas på plattformar där din målgrupp redan befinner sig. Annonsering på Facebook och Instagram är ett kostnadseffektivt sätt att stärka ett varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

Youtube

Annonsera i världens näst största sökmotor som videoannons/pre-roll med en engagerande film. Låt någon av våra experter hjälpa dig med att välja format och optimera. 

LinkedIn

Nå ut till en professionell målgrupp med hjälp av LinkedIn. En smidig plattform för bland annat företagsaffärer och rekryteringsannonsering.

Baspaket

9900kr

I paketet ingår:

  • 2 kampanjer 
  • 5000 kr i trafik
  • Analys
  • Målgruppssegmentering
  • Strategi
  • Kampanjrådgivning
  • Redigering alt. skapande av text
  • Optimering av kampanjer
  • Lättöverskådlig slutrapport efter varje kampanj 

Uppstartskostnad: 3000kr  (engångskostnad för installation av pixlar och koppling av konton)

Tillägg

Utöka din trafikbudget

Traffic Boost: Valfri summa

Nå ut till fler genom att öka trafikbudgeten för din kampanj! Med en större budget kan vi optimera kampanjerna ytterligare och nå ut till en ännu större målgrupp. Vi tar 30% av kostnaden för vidare optimering av kampanjen.

Nå personer som redan visat intresse för din annons!
Retargeting: 1000kr 

För att få ut det mesta av dina kampanjer rekommenderar vi att göra en retargeting. Detta innebär att vi gör en annons som enbart riktar sig till de användare som redan har interagerat med din annons/ besökt din hemsida. Vi omvandlar din befintliga annons för att passa ändamålet. Trafikkostnaden för retargeting dras från din trafikbudget.

Lägg till fler kampanjer 
Extra kampanj: 5 000kr, inklusive 2500 kr i trafik

När du köpt ett baspaket kan du löpande bygga på med fler kampanjer. I priset ingår 1 kampanj samt analys, målgruppssegmentering, strategi, kampanjrådgivning, textproduktion, optimering av kampanjer och slutrapport.

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Skräddarsydd kampanj/årsplan

Är du intresserad av en skräddarsydd kampanj eller årsplan? Vi hjälper dig med en långsiktig digital strategi som ger dig bästa möjliga resultat. Tillsammans tittar vi på vilka kanaler du bör annonsera i och hittar ett givande kampanjupplägg. 

Är du även intresserad av Google shopping, SEM, SEO? Vi hjälper dig självklart med hela din marknadsföringsplan! 

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

För att se till att din kampanj blir så bra som möjligt hjälper vi självklart även med annonsmaterial, landningssidor och hemsidor m.m. Kontakta oss för att veta mer.