Håll halland levande

Håll Halland levande!

Corona-smittan sprider sig runt jordklotet och den övergripande rapporteringen som riksmedierna står för är betydelsefull, men informationen om hur pandemin påverkar det lokala näringslivet, om åtgärderna i din kommun och om det som påverkar din vardag står de lokala mediehusen för. Intresset för vårt innehåll har aldrig varit så stort och uppmuntran från lokalsamhället når oss dagligen. Aldrig förut har lokal, oberoende journalistik varit så viktig som nu. Tillsammans håller vi Halland levande!

Vår plan är att stå starka genom hela krisen, och på allvar visa vad vi menar med att riktig journalistik gör skillnad. Vi ska också värna och hjälpa det lokala näringslivet med en digital språngbräda mot ljusare tider, som gör det enklare att för företag att nå ut, träffa rätt och komma tillbaka. Den nya tidens annonsavdelning.

Tillsammans gör vi skillnad
Omsorg, empati och engagemang har aldrig varit viktigare än just nu. Tillsammans håller vi Halland levande. Vi vill dra vårt strå till stacken och stötta lokala företag i Halmstad, Laholm och Hylte med en kostnadsfri annons (80 x 43 mm) på webben och i print med införande vecka 14.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag, kontakta oss redan i dag!

Ring 010-471 51 02 eller mejla annonsera@hallandsposten.se.
Märk mejlet med #tillsammansgörviskillnad

#bästpåhemmaplan
#tillsammansgörviskillnad