Tänk om vi i mars 2020 visste att vi nu, i juni 2021, fortfarande skulle leva i skuggan av coronaviruset? Många gånger är det skönt att inte veta vad som väntar, utan ta varje sväng och varje backe när den kommer. Tillsammans har vi fixat den här tiden över all förväntan – tack!

Det vi nu vet är att det ljusnar och lättar. Sommaren är på intåg och allt talar för att en efterlängtad nedförsbacke väntar runt nästa krök. Fler och fler är vaccinerade, utlandsresor bokas upp i takt med borden på de lokala restaurangerna och företag vågar ta fart och satsa igen. Och kunderna – de kan inte vara mer redo!

Frågan är om du är det? Hur ser planen ut för ditt företag framåt? Oavsett om din verksamhet har hållit sig flytande under pandemin eller inte, har du nu en unik chans att ta den till nya höjder. Vilka kunder vill du ska hitta tillbaka? Vilka nya kundkretsar vill du utforska? Som din lokala mediepartner hjälper vi dig att hitta tonen, kanalen – och kunderna. Träffsäkert och med en räckvidd på hela 9 av 10 på den lokala marknaden kan du räkna med ett tydligt resultat. Kan vara värt att testa, eller hur? 😊

Nu hoppas vi på en riktigt lång, skön och solig sommar. Visst finns det restriktioner kvar att förhålla oss till, men äntligen kan vi föreställa oss en tid när detta är förbi.
Med det sagt vill vi önska dig en glad sommar!

Martin Möllborn
Försäljningschef