Strategisk marknadsföring

För att säkerställa att du får en lönsam investering av din marknadsföringsbudget krävs ett helhetstänk. Våra digitala strateger arbetar därför fram en tydlig plan, specifikt formad efter just ditt företag. Som helhetsleverantör optimerar vi kampanjerna för att nå bästa tänkbara resultat. Vi är specialister på datadriven kommunikation och projektleder alla delar från start till mål. Trygghet och kunskap.

Kontakta oss

Rätt strategi – rätt förutsättningar

Genom att analysera data utifrån tusentals företag kan vi lägga fram en optimal strategi för just dig – oavsett budget.

En partner – alla kanaler

Oavsett om din strategi inkluderar olika kanalval som exempelvis Snapchat, Youtube, Google eller Facebook så har vi en expert för vardera kanal.

Analys

Vi rekommenderar alltid att göra en analys av hur ditt företag ska nå olika mål och vem din kund faktiskt är. Detta gör att vägen till målet blir mer tydligt och att det blir lättare att fatta affärsnyttiga beslut.

Läs mer

Workshops

Kunskap inom digital marknadsföring är en färskvara och det är svårt att hålla sig uppdaterad på det som händer i branschen. Detta vare sig det handlar om nyheter på social medier eller uppdateringar på sökmotorer. Att få kännedom kring algoritmernas funktion kan vara avgörande för hur ditt varumärke exponeras.

Läs mer

Programmatisk annnonsering

Med vår nätverksannonsering kan du få ännu större räckvidd för dina digitala annonser. Du kan välja att nå specifika målgrupper och geografiska områden som ligger utanför ett specifikt upptagningsområde. Exempelvis kan du välja att nå sport-intresserade män i åldrarna 25-45 med en viss inkomst som är bosatta i Stockholm på välbesökta sajter som inte ingår i Stampengruppen.

Kontakta oss för att veta mer