Bannerproduktion

Vi älskar att producera webbannonser, så kallade banners, för alla typer av kampanjer. Det finns många kreativa sätt att få en besökares uppmärksamhet på – och vi vet vad som fungerar. Vi skapar banners som syns och optimerar för olika format. Vi designar och fixar lösningar efter dina behov, allt ifrån enkla statiska till mer avancerade rörliga banners. 

Kontakta oss

Statiska banners

En statisk banner (icke rörlig) är enkelt beskrivet en bild där ni förmedlar ert budskap, företag eller kampanj. Vi producerar den statiska bannern efter dina önskemål och så att den passar alla typer av kampanjer. Statiska banners fungerar i alla kanaler – desktop, tablet och mobil.

Animerade banners

En animerad banner är helt enkelt så som det låter – webbannonsen har någon sorts animation eller rörelse i sig. Variationerna på animerade banners är oändliga och vi producerar det som passar ditt budskap bäst. Med rörligt material kan du få plats med mer information och ha ett större budskap än i en statisk banner. Animationen attraherar också besökaren och fångar uppmärksamhet vilket leder till klick och trafik. 

Videoproduktion

Video är idag det effektivaste och snabbast växande annonsformatet på marknaden. Öka chansen till konvertering med upp till 80% genom att ha med en video i din webbannonsering. Vi producerar säljande och professionella filmer som kompletterar din digitala annonsering.

Rich Media-banners

Rich Media är en digital term för en banner som innehåller mer avancerade funktioner så som bildspel, video, ljud och interaktion. Till skillnad från statiska banners som enbart innehåller bilder erbjuder en Rich Media produktion fler sätt att involvera besökaren. Annonsen kan tillexempel expandera, rotera etc.

Mallade banners

Med hjälp av det mallade publiceringsverktyget Localstars kan vi snabbt och effektivt producera professionella, rörliga HTML5 banners med er logo och era bilder. Ni får sedan möjligheten att se bannern i tidningens riktiga miljö innan publicering*. Effektivt och prisvärt – ni får alla format till priset av ett! 

Vad kostar det?

STATISK BANNER (Ändring i befintlig banner 250:-) 500:-
FLER FORMAT AV STATISK BANNER (ROS-paket, 2-4st) Enbart ändring 375:- 750:-
ANIMERAD BANNER (Ändring i befintlig banner 400:-) 1.500:-
FLER FORMAT AV ANIMERAD BANNER (ROS-paket, 2-4st) Enbart ändring 950:- 1.900:-
RICH MEDIA BANNER (Kub, slider, video i banner etc.) 1.500:-
FLER FORMAT AV RICH MEDIA BANNER (ROS-paket, 2-4st) 1.900:-
MALLAD BANNER (Localstars*, alla format) 350:-