Tryckt marknadsföring

Med upp till tre gånger så lång uppmärksamhetstid som digitalannonsering är printannonsering i många fall rätt väg att gå. Via Stampen Media-koncernens alla dagstidningar når vi, genom att ta plats bland kvalitativt lokalt innehåll, över en halv miljon läsare varje dag.

 

I en av GroupM nyss framtagen studie (sept. 2019) beställd av mediehusen Stampen Media, Bonnier, MedieKompaniet och Schibsted, framgår att den annonseringsinvestering som läggs på printannonsering, fortsatt är den som ger bäst resultat. Evidensbaserat och investeringssäkert.

Kontakta oss

Hallandsposten

Hallandsposten är dagstidningen som håller dig uppdaterad med allt som sker lokalt i Halmstad, Laholm och Hylte, men också i resten av världen.Vi når drygt 109 000 läsare i digitala kanaler och print varje vecka. Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med hallänningarna gör att vi kan ge våra läsare det vi är allra bäst på – riktig journalistik som gör skillnad.

Läs mer och visa priser

Hallands Affärer

Vi har utökat bevakningen och publicerar halländska näringslivsnyheter varje dag på hallandsposten.se. Fyra gånger per år kommer dessutom Hallands Affärer ut. Det är Hallands största affärstidning. Här djupdyker vi i näringslivet och den offentliga ekonomin, lyfter de lokala företagen, men framför allt personerna som ligger bakom idéerna och utvecklingen.

Läs mer och visa priser

Månadsmagasin

Vi producerar regelbundet månadsmagasin som distribueras tillsammans med Hallandsposten och Hallands Nyheter. En gång i månaden får läsarna en lite lyxigare tidning i brevlådan – med plats för längre reportage och med mycket läsning om allt som händer i Halland. Varje månad har ett tema. Det här är bra tillfällen att annonsera och att nå rätt målgrupp i en trevlig miljö. Använd Memostick för att pusha på en annons inuti tidningen, som en kupong med ett unikt erbjudande eller tryck den som en flersidig folder.

Läs mer och visa priser

Ibladning

Den prenumererade morgontidningen är efterlängtad och läsarna har en nära relation till den. Med en ibladad bilaga, når du ut till alla dessa läsare på ett naturligt sätt och når även fram till dem som aktivt sagt ”Nej tack till reklam”.

Ibladning är ett möjligheternas media. Få andra kanaler kan hantera så mycket information för att bygga varumärke eller sälja som en bilaga i den lokala tidningen.
Möjligheterna till anpassningar av format och val av papper gör också att bilagan har förmågan att sticka ut.

Läs mer och visa priser

Memostick

Ett slagkraftigt och kreativt sätt att sticka ut via är med ett memostick. Detta är som en avtagbar post it som placeras på Hallandspostens förstasida. Du får ett högt observationsvärde och unik placering. Använd Memostick för att pusha på en annons inuti tidningen, som en kupong med ett unikt erbjudande eller tryck den som en flersidig folder.

Läs mer och visa priser

Advertorial i redaktionell miljö

En advertorial är en annonsmärkt artikel i redaktionell miljö med en tydlig redaktionell vinkel.  Våra kommersiella redaktörer hjälper dig att lyfta er verksamhet och expertis med Hallandsposten-läsarnas intresse i fokus. Detta är ett bra val om du har ett budskap som behöver ha ett större utrymme och ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka varumärket.