Tryckt marknadsföring

Med upp till tre gånger så lång uppmärksamhetstid som digitalannonsering är printannonsering i många fall rätt väg att gå. Via Stampen Media-koncernens alla dagstidningar når vi över en halv miljon läsare varje dag.

 I en av GroupM:s studier från sepember 2019 framgår det att printannonsering fortsatt ger bäst resultat. Evidensbaserat och investeringssäkert.

 

Kontakta oss

Hallandsposten

Hallandsposten är dagstidningen som håller dig uppdaterad med allt som sker lokalt i Halmstad, Laholm och Hylte, men också i resten av världen.Vi når drygt 109 000 läsare i digitala kanaler och print varje vecka. Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med hallänningarna gör att vi kan ge våra läsare det vi är allra bäst på – riktig journalistik som gör skillnad.

Läs mer och visa priser

Månadsmagasin

Varje månad producerar vi ett månadsmagasin som distribueras tillsammans med Hallandsposten och Hallands Nyheter. Här får läsarna en lyxigare tidning i brevlådan med plats för längre reportage och skön läsning om allt som händer i Halland. Våra månadsmagasin är bra att annonsera i för att nå rätt målgrupp i en trevlig miljö. Använd Memostick för att pusha på en annons inuti tidningen, som en kupong med ett unikt erbjudande, eller tryck den som en flersidig folder.

Läs mer och visa priser

Ibladning

Den prenumererade morgontidningen är efterlängtad och läsarna har en nära relation till den. Med en ibladad bilaga, når du ut till alla dessa läsare på ett naturligt sätt och når även fram till dem som aktivt sagt ”Nej tack till reklam”. Ibladning är möjligheternas media – få andra kanaler kan hantera så mycket information för att bygga varumärke eller sälja som en bilaga i den lokala tidningen.

Möjligheterna till anpassningar av format och val av papper gör också att bilagan har förmågan att sticka ut.

Läs mer och visa priser

Memostick

Ett slagkraftigt och kreativt sätt att sticka ut är med hjälp av ett memostick. Detta är som en avtagbar post-it som placeras på Hallandspostens förstasida. Du får en unik placering med ett högt observationsvärde. Använd Memostick för att pusha på en annons inuti tidningen, som en kupong med ett unikt erbjudande eller tryck den som en flersidig folder.

Läs mer och visa priser

Advertorial i redaktionell miljö

En advertorial är en annonsmärkt artikel i redaktionell miljö med en tydlig redaktionell vinkel.  Våra kommersiella redaktörer hjälper dig att
lyfta din verksamhet och expertis med våra läsares intresse i fokus. Detta är ett bra val om du har ett budskap som behöver ha ett större utrymme och ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka ditt varumärke.

Läs mer