Webbproduktion Halmstad, Laholm och Hylte

Behöver du en ny hemsida? Vi skapar moderna, mobilvänliga och optimerade hemsidor som hjälper dig att nå dina mål. Hemsidorna vi skapar är byggda i WordPress som är det mest använda CMS-verktyget (publiceringsverktyg) idag, vilket gör att du enkelt kan hantera sidans innehåll.

Kontakta oss Läs mer

Anpassad för alla enheter

Vi bygger hemsidor med stort fokus på design och användarvänlighet. Mer än hälften av all trafik på Internet kommer idag från mobilen. Vi bygger din hemsida med responsiv webbdesign och anpassar den så att den fungerar lika bra i mobilen som på datorn.

Hemsida med WordPress

Vi arbetar till mesta del i WordPress, ett av världens mest använda publiceringsverktyg. Ca 60% av alla hemsidor på internet drivs idag av WordPress. Det är kraftfullt, snabbt och enkelt att arbeta i. Det är enkelt för dig som kund att logga in och uppdatera din hemsida.

Enkel redigering

Vi skickar en liten manual på hur ni enkelt uppdaterar text och bild på er hemsida. All redigering hittar du i er panel på WordPress – allt på en sida.

Skräddarsydd webbdesign

Vi skräddarsyr hemsidan efter dina önskemål där du får vara med i processen från början till slut. Våra hemsidor har fokus på form, design och funktionalitet. Låt oss bygga en professionell, unik och modern hemsida åt dig.

Bra att veta

Texter och bilder levereras av kund. Vi hjälper gärna till med det. Kontakta oss för prisuppgift. Webbhotell behöver finnas innan publicering. Vi kan rekommendera webhotellslösning och leda er i processen.

Kontakta oss